Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na letošní výstavě v Norimberku představila firma DUOTANK několik novinek. Především konteinerový systém stáčení a převozu piva a technologii umožňující sledování pivního hospodářství pomocí internetu

article preview

Konteinerový systém stáčení a převozu piva

Obrazek

Tato sestava pivního tanku (izolovaný AKV 1000 ltr. tank s chladícím pláštěm) a stáčecího zařízení umožňuje bezproblémový dovoz a stočení piva na kterékoliv restauraci. Stáčecí zařízení je vyvaveno 30 m hadicí s koncovkou pro napojení na pivní tank, fakturačním zařízením a automatickým navíjením hadice. Samozřejmostí je rovněž dálkové ovládání umožňující obsluhovat zařízení z pivního sklepa. Pivní tank je vybaven svým chladícím zařízením, které umožňuje udržovat snanovenou teplotu piva v tanku, rovněž vzduchovým kompresorem pro možnost čepování piva. Je proto možno využívat toto zařízení například při různých akcích jako jsou koncerty, sportovní akce atd.

 

Obrazek

Sledování pivního hospodářství

Firma DUOTANK představila tento unikátní způsob sledování pivního hospodářství, který je možno aplikovat na nové zařízení, ale i dovybavit tímto systémem i stávající realizace. Co systém umí - přes internetové rozhraní je možno sledovat například kolik piva je v jednotlivých tancích, jaký je tlak v tanku, kdy bude nutno provést objednávku dalšího závozu atd. Rovněž je možno na základě tohoto systému pracovat s daty, vytvářet různé sestavy, grafy. Grafické provedení je velmi pěkné a přehledné.

Obrazek

 Obrazek

Co bylo dále k vidění

Mimo těchto novinek se firma DUOTANK prezentovala klasickými výrobky, které dodává. Jedná se o pivní tanky. Návštěvníci mohli vidět neizolované pivní tanky BETA 500 litrů a nejmenčí provedení tanky 250 litrů v ležatém provedení s aktivnícm chlazením pláště a izolací PU.

Obrazek

Obrazek