Jdi na obsah Jdi na menu
 


2S2B

Již řadu let nabízíme systém 2S2B, ale co se vlastně pod tím skrýva? Pojďme si to blíže představit.

article preview

V naší nabídce se již řadu let objevuje systém 2S2B, ale co vůbec tento systém znamená? Jaké jsou jeho výhody, jak můžeme začít se svým vlastním systémem 2S2B a zapojit se tak do širokého řetězce těchto restaurací?

 

2S2B je registrovaná obchodní značka reprezentující kompletní informační a řídící systém pro samovýčepní pivní bary.

 

Celý systém 2S2B se skládá z:


IT technologie, péče o zákazníky, servisu, hotline, případných aktualizací a pivní technologie (Samovýčepní stůl, rozvody k jednotlivým stolům, vybavením pivního sklepa a zázemí strojovny)

 

Výhody 2S2B systému:
 

Návratnost investic díky spokojenosti zákazníků, kteří se rádi vracejí a zkoušejí další možnosti systému. Je to snadné a zábavné! Zvýšená spotřeba piva, zákazník nemusí čekat na obsluhu pro natočení piva, mohou si natočit kdykoliv chtějí, aniž by byli rušeni při konverzaci a zábavě. Synergycký efekt - Jednoduchost použití 2S2B technologie, její vlastnosti a přesnost vytváří efektivní a spolehlivý celek, zajímavý i pro zákazníky

 

Řetězec 2S2B:
 

Díky poměrně velkému řetězci těchto restaurací, zákazníkovi zlepší zážitek soutěž, která může probíhat lokálně, ale i mezi restauracemi samotnými (dle přání zákazníka) a také možnost objednání jídla, pití a jukeboxu přímo od stolu přes dotykový display.

 

2S2B systém:


Má mnoho forem a může být vytvarován podle Vašich přání. K uskladnění piva v chladícím boxu můžou být použity pivní tanky ale i sudy KEG, pivo je chlazené po celé trase z pivního boxu až po výčepní hlavice u jednotlivých stolů, je tak zajištěna vždy správná teplota zlatavého moku. Systém Vás informuje o spotřebě zákazníků, takže máte přehled a přináší mnoho funkcí, díky kterým se návštěva Vašeho baru mění v nezapomenutelný zážitek.
všechny funkce pivní distribuce - měří spotřeby, uchovává je, poskytuje funkce k objednávání jídel, nápojů, písní v jukeboxu, komunikace s obsluhou, synchronizace s pokladním systémem, apod..

Kompletní informace o tomto systému získáte ZDE

 

Náhledy fotografií ze složky 2S2B