Jdi na obsah Jdi na menu
 


Profil společnosti :

-

Obrazek

-

 

Firma byla založena v roce 1994 a od svého založení se zabývá výrobou a dodávkami zařízení pro různá odvětví, např. potravinářský, farmaceutický, textilní průmysl a další. Převážnou část výroby tvoří zpracování nerezových materiálů, mědi a mosazi. V současné době se firma orientuje především na výrobu nádrží, dodávkami a montáží zařízení pro pivní hospodářství ve spolupráci s firmou DUOTANK Nederland, výrobou a dodávkou iteriérových prvků pro restaurace, dodávkou zařízení pro potravinářský průmysl, rovněž provádí montáže nerezového i ocelového potrubí a další.

 

Dalším výrobním programem je výroba a dodávka zařízení pro samovýčepní restaurace The PUB. Toto zařízení firma dodává ve spolupráci s firmou MCAT Automation s r.o. Plzeň.

-

-Obrazek    Obrazek

-

 

Firma PELIKÁN-DUOTANK je zástupcem firmy DUOTANK NEDERLAND B.V. v České republice pro dodávky, montáže a servis tankové technologie.

-  

Obrazek 

Firma PELIKÁN-DUOTANK je výrobcem a dodavatelem zařízení pro samovýčepní restaurace řetězce The PUB a tohoto zařízení pro další restaurace.

-  

 

the-pub-ceske-budejovice-vi.jpg